Den tjugofjärde februari nittonhundranittiotvå.



Någon fyllde år.



Jag bakade tårta.



Och boror var normal som vanligt.

Jag är nog lika rädd för kärlek som Ola.



That was what she said. Pröva säga det fort när ni är övertrötta. Kan hända att det är kul, kan hända att Ida tyckte det var galet kul att göra det..

Har varit på läger hela helgen. Det har vartit så där fint och behövligt. Innebansyspelande, utklädnader, andakt, skratt och söta nya människor. Jag älskar att åka på läger med kyrkan. Dels för att det är så himla roligt och dels för att man får lite perspektiv på tron.

Det hemskaste med läger är att åka hem. Jag skulle kunna stanna några dagar till. Saknar människorna och stämningen. Allting känns så himla ensamt när man kommer hem efter att ha sovit på ett klassrumsgolv med en massa fina människor. Och när man är van med att ha någon att gorma och skratta med hela tiden.

Ett av lagen (Lycksele) hade klätt ut sig till starwars detta resulterade i att på söndag när vi hade avslutningsgudstjänst spelade kusikern starwars låten som postludium(sluttrudelutt) på orgeln.. det var en spännande upplevelse och inte minst sagt annorlunda upplevelse.


It's the feeling you get when your thoughts are far away.







Mitt pussel blev aldrig klart.


(det finns en viss charm i amatör mässiga photoshop bilder)

Alla hjärtans dag? Vad är det för något hitt på? Galet onödigt och konstigt. Varför kan det inte alla hjärtan få ha sin dag verje dag? Måste man koncentrera allt på en liten obetydlig dag. Måste jag vara så bitter. Ja. Jag måste nog det.


P.s. Jag och Joakim Thåström har funnit varandra, och blivit ganska goda vänner.


Little dysfunk you, now what you gonna do?









Idag citerar jag Nalle Puh.

"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre." - Nalle Puh

Detta citat har förföljt mig, har läst det säkert fyra gånger innom loppet av några dagar. Jag vet inte om det finns någon symbolik i detta eller om det bara är en ren tillfällighet.

Detta kan bli förvirrande, så jag dig ett fritt val sluta läsa och gå och lägg dig, eller häng kvar.

Dagen som gått har vart speedad. Började med körlektion. Tränade vänstersväng. Hemska tider. Tur att min körskollärare har tålaod och inte är gnällig.

Sen svenskaka. Pratade insändare och vår svenska lärare ger mig dåliga vibbar(Jag har alltid haft svårt för svenska lärare. Gillar inte att de läser ens tankar och ord för att sedan sätta betyg på hur man använder orden och hur vettiga tankar man har). Jätte dåliga, och jag vet inte varför. Eller jo jag vet nog. Hon känns dömmande. Får ont i magen av henne.
"Lyssnar ni på kent" (Säg inte att ni lyssnar på Kent.)
i - "Jooo, jag!"
"VA???" (Idiot, är det sant??)
i - (It takes a fool to remain sane)
"Säg en låt som han gjort som är bra."
i - (Den finns ingen han, Kent är ett band. Kent är INGEN han. Alla deras låtar är bra.)
"Nä, där ser du!" (Betänketiden är slut. Trögtänkta jävel.)
Kanske inte var så farligt, men henner obehagliga ögon och hennes tankar(ja jag kan läsa tankar, i alla fall hennes.) är farliga.

Nu tänkte jag skriva något om att vara dömmande, men jag är nog minst lika dömmande som hon. Så jag håller käft. Eller nej hon är dömmande. Jag kanske också är det. Då kan vi vara det tillsammans, hon och jag. Kanske bilda en grupp på facebook. Kanske starta en studiecirkel. Eller något liknande. 

Nu ger jag dig än en gång ett fritt val, sluta läsa eller häng kvar, för nu blir det REKLAMAVBROTT.. damdamdaaaa

Imorgon är det UF mässa som gäller. Jag och Olivia har fixar våran monter, visit kort och karameller.
Om någon vill köpa en almanacka(mars 2010 - februari 2011) med naturbilder från Boden, fotade av proffsen själva Olivia och Ida.
I så fall hör av er. Pris: 50:-


Kan hända att denna bild befinner sig i almanackan.. kan vara löst snack.
(Kan vara så att det först nämnda stämmer bäst.)







RSS 2.0