-


Uptäckte det här bandet av en ren slump..


..och det här tack vare min dotter.


God natt.

Har ont i magen dels av saknad, dels av längtan och dels av kladdkaka.



Herr Andersson har drunknat i ett hav av kaffe latte.

Sitter och trallar med Lars W. jag förstår mig inte på hans nya skiva. Den känns så inte Lasse, mer kent mer rock. Nog för att Kent och rock är bra men det är inte Lasse. Jag kanske är kräsen.. fast jag vet att det finns en människa som delar min åsikt.
Mina popcorn är slut och uppätna. Det är fredagkväll och jag har sett idol, gjorde faktist de förra fredagen också. Det är så inte jag att se idol. Men jag måste medge att Hockern är galet söt.

Och i hemlighet har hon svurit att bli den första av dom att dra långt härifrån.

Är så less på den här staden.. just nu känns den aldeles för liten. Alla vet vem alla är och jag känner mig granskad hela tiden. Som om alla granskar vartenda steg som jag tar. Jag nästan hör tankarna. Jag är nog galen.
Jag sitter fast här, kommer ingenstans.
Jag vill flytta långt långt bort och börja om, vända blad.
Börja på ett nytt kapitel. Eller varför inte på en ny bok?



http://blog.thearkworld.com

Min Ark har gått in i studion idag.
Nu är det på riktigt. 
Detta gjorde min dag.

HJÄRTA


Fyra av fem toasters.

Petra har varit här hela helgen. Vi har då haft det mysigt. Hon är ju så fin min vän.
Och nu ligger hon och snarkar i mitt rum. Jag ska gå och göra henne sällskap.
Natti.

Noll koll.

Jag kan inte hålla reda på september och oktober. Blandar alltid ihop dom. Som de flesta redan vet, typ alla utom jag(pinsamt ida!) så är det faktist oktober.. inte september.

Skrämmande prov och mössor.

Och det är den 1 september idag, imorse var det ruskigt kallt att cykla till skolan och en massa frost på marken. Men som tur är har jag en mössa. Mössan är en väldigt bra uppfinning.

Tanken av att det är fredag imorgon slog mig precis. Den här veckan har gått fortare än vanligt. Skrämmande fort. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort. Om jag ens har gjort någonting. Mitt huvud känns som en stor boll full med bomull, jag är sådär lullig som när man inte sovit ordentligt på väldigt länge.

Skrev de skrämmande engelska provet idag som visade sig att inte vara lika skrämmande som jag först trott. De känns som att de gick sådär mistänksamt bra. Jag blir alltid väldigt kritisk mot mig själv när jag skriver ett prov som känns lätt och jag knappt behöver tänka. Det måste finnas en hake, jag måste ha glömt några frågor eller missuppfattat uppgiften helt.
Sen så har jag gjort en upptäckt idag. Att sitta klockan 16.30 på franska lektionen och plugga glosor en torsdag eftermiddag är inte det lättaste. I alla fall inte om man heter Ida och håller på att somna.

Håller på att somna gör jag just nu i denna stund också. Ska förflytta mig till en lämpligare plats för sömn nu.


RSS 2.0